FOTOGALERIE Coşmarul de pe „Fâşia Gaza“ mai ţine câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile care circulă pe Brâncoveanu sunt deviate pe strada Romulus
Maşinile care circulă pe Brâncoveanu sunt deviate pe strada Romulus

Circulaţia pe bulevardul Brâncoveanu ar fi trebuit să se deschidă de astăzi. Deşi am avut parte de o toamnă cu vreme bună, lucrările nu au fost terminate, iar acum deschiderea drumului depinde de vreme.

În urmă cu mai bine de o săptămână au fost terminate lucrările pe strada Constantin Brâncoveanu, porţiunea dintre străzile Ciprian Porumbescu şi Romulus. Tot atunci a fost deschisă şi circulaţia pe acest sector, iar autorităţile au anunţat că în preajma zilei de astăzi se va deschide strada în totalitate. Cu toate acestea, „Fâşia Gaza” a rămas astăzi închisă.

VEZI GALERIE FOTO

„S-a turnat betonul, iar dacă vremea este bună, în câteva zile se toarnă asfaltul”, a spus şeful Direcţiei Tehnice din Primăria Timişoara, Culiţă Chiş. Vânzătorii de pe Brâncoveanu, puşi la curent cu tot ce a mişcat pe şantier, susţin că de vină pentru întârzieri sunt cei de la gaz.

„Cei cu drumul au lucrat foarte repede, dar trei săptămâni au stat după cei de la gaz, care nu au terminat lucrările”, a spus Flavius Ionescu, comerciant pe „Fâşia Gaza”. Lucrările majore de pe Brâncoveanu au început în aprilie şi ar fi trebuit terminate la sfârşitul lunii septembrie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite