Asasinarea unui afacerist îi încurcă pe poliţiştii incompetenţi: doi ani de piste greşite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul s-a plimbat pe la Parchetul Timiş, apoi a fost la procurorii DIICOT, după care s-a întors la Parchetul Timiş.

Anchetatorii nu au fost capabili să dea de urma ucigaşului care a omorât un afaceristul în vârstă de 52 de ani. Tripa a fost măcelărit cu peste 25 de lovituri de cuţit în vila sa din cartierul Braitim din Timişoara, în aprilie 2009. Poliţiştii au mers de la început pe o pistă falsă, iar dosarul s-a plimbat şi pe la procurorii care anchetează criminalitatea organizată şi terorismul, însă fără succes.

„Adevărul este că poliţiştii au mers de la început pe o pistă greşită şi au crezut că sunt pe urmele criminalului. Însă s-a dovedit că nu au probe, dar şi că au ignorat de la început alte piste, care puteau să ducă la prinderea ucigaşului“, au declarat surse apropiate anchetei.

Ipoteza crimei

Oamenii legii presupun că hoţii au intrat în locuinţă crezând că proprietarul nu este acasă. Acesta ar fi auzit zgomotul, şi-a luat arma pe care o avea în birou şi a coborât să vadă ce se întâmplă. A fost lovit de hoţi cu cuţitul de mai multe ori. Hoţii au luat din casă aparatură electronică, dar şi bani, apoi au dispărut cu maşina victimei, care a fost găsită a doua zi după crimă, abandonată la marginea Timişoarei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite