Zeci de joburi în Timișoara pentru absolvenții de studii superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din sutele de posturi libere scoase pe piață de angajatorii timișoreni, în această săptămână, peste 30 de joburi sunt dedicate celor care au studii superioare. Foarte căutați sunt candidații care au studii tehnice sau în domeniul IT, dar există oferte pentru mai toate sectoarele pieței muncii.

Inginerii de sistem în informatică și programatorii sunt aur curat pentru firmele din Timișoara care fac angajări. Cele mai multe locuri scoase pentru ocupare prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt pentru cei care cunosc foarte bine domeniul IT. Pentru că talentul este rar și în acest domeniu, angajatorii care caută ingineri sau programatori sunt deciși să-și păstreze cei mai buni candidați și le propun contracte de muncă pentru perioade nedeterminate.

Astfel, AJOFM Timiș a scos la bătaie peste 560 de joburi pentru timișeni, iar printre cele pentru absolvenții de facultate se numără și posturi de administratori de baze de date, agenți de vânzări, ingineri automatiști, tehnicieni de gestiune a producției, secretare, reprezentanți comerciali, proiectanți sau programatori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite