Record de locuri de muncă vacante pentru șomerii și absolvenții din Timiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piața joburilor din Timișoara și din județ s-a dezghețat. Luna septembrie vine cu sute de șanse de angajare pentru cei care nu au un loc de muncă. În această săptămână, firmele din zonă promovează, prin intermediul Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, aproape 800 de posturi.

De la agenți de pază, până la sociologi și șefi de agenții bancare, joburile sunt disponibile pentru ocupare. Șomerii care până acum nu aveau șanse prea mari de angajare pentru că o mare parte din locurile de muncă erau dedicate muncitorilor necalificați sau celor care au un anumit talent, pot spera din nou la un job stabil. "Se revigorează economia. Sunt din ce în ce mai multe locuri de muncă și în tot mai multe domenii. Într-un an și ceva nu am mai întâlnit așa de multe", a spus Liviu Neguț, directorul AJOFM Timiș.

Cu toate că, și de această dată la mare căutare sunt muncitorii calificați și necalificați, angajatorii timișeni caută și persoane cu studii superioare. Astfel, există mai multe variante de angajare pentru ingineri și programatori, dar și pentru specialiști în resurse umane sau șefi de agenții bancare, sociologi și consultanți în diverse sectoare, arhitecți și asistenți în relații publice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite