Un avion cu 116 pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O aeronavă care venea de la Viena şi se îndrepta spre Bucureşti a făcut azi-noapte o aterizare de urgenţă pe aeroportul timişorean. Din cauza unor  probleme tehnice care au apărut în timpul zborului piloţii au decis să pună avionul la sol la Timişoara.

Aproape 120 de oameni au tras o sperietură zdravănă azi-noapte, când avionul în care se aflau a început să aibă probleme în timpul zborului. Aeronava care venea de la Viena a aterizat pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara, în loc să ajungă la Bucureşti. "Pilotul aeronavei Viena-Bucureşti Băneasa" a solicitat aterizarea pe aeroportul din Timişoara, invocând motive tehnice", a spus Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al Aeroportului "Traian Vuia" din Timişoara.

Avionul a aterizat în jurul orei 1.40 şi  toţi pasagerii au fost debarcaţi. Oamenii au aşteptat până în jurul orei 4.30 un alt avion care să îi transporte la Bucureşti. "Nu am avut solicitări medicale", a mai spus Nicoleta Trifan. Nava care a venit de la Viena era o navă a companiei Blue Air, un avion de tip Boeing 735.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite