Suporterii Politehnicii Timişoara continuă războiul cu FRF şi vor ieşi din nou în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii echipei retrogradate în mod abuziv, în opinia susţinătorilor, după ce sezonul trecut a terminat pe locul doi în prima ligă, vor manifesta din nou în sprijinul favoriţilor. De această dată, protestul are o ţintă clară: conducerea FRF.

Suporterii alb-violeţi au obţinut autorizaţiile necesare pentru un nou miting în care îşi vor striga nemulţumirile. Evenimentul programat pe 11 iulie va începe la stadionul „Dan Păltinişanu", de unde, la ora 18.30, suporterii vor pleca în marş până în centrul Timişoarei. Fanii bănăţeni sunt de părere că retrogradarea echipei pe care o susţin este o ambiţie personală a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal. „Până acum nu eram siguri, însă ultimele declaraţii ale lui Mircea Sandu ne-au demonstrat fără niciun dubiu că tot ce se întâmplă acum cu Poli este de fapt o răzbunare personală şi că totul a fost premeditat şi intenţionat", a spus Silvian Radosav, unul dintre suporterii care se ocupă de organizarea manifestaţiei.

Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria" a anunţat miercuri manifestaţia de pe 11 iulie printr-un comunicat. „Împinşi de deciziile mişeleşti care lovesc (pentru a câta oară?) echipa noastră de suflet, timişorenii vor ieşi din nou în stradă. Ne vom aduce aminte de istoria vândută în birouri obscure. Ne vom aduce aminte de culorile interzise. Ne vom aduce aminte de punctele furate. Ne vom aduce aminte de jocurile de culise care ne-au oprit să obţinem performanţele la care jocul onest din teren ne dădeau dreptul. Şi mai ales ne vom aduce aminte că în spatele acestor fărădelegi regăsim mereu aceleaşi figuri şi acelaşi organism corupt şi putred. Acum, când viitorul unui simbol al acestor locuri este pus în pericol, este momentul sa arătăm, din nou, că Timişoara nu poate fi călcată în picioare. Este momentul să arătăm, din nou, că timişorenii şi bănăţenii ştiu să se ridice şi să se uneasca în faţa nedreptăţilor. Este momentul, din nou, să LUPTĂM PENTRU POLI!", sună textul comunicatului semnat de Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria" şi de Peluza Sud Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite