Weekend cu operă, teatru şi muzică pe toate gusturile pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor, pe lângă o vreme încă bună pentru un început de noiembrie, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică, teatru şi alte evenimente pe toate gusturile.

Ca în fiecare vineri, Filarmonica "Banatul" ne invită la un concert simfonic, cu începere de la ora 19.00. Astăzi, muzică de MIhail Jora, Haydn şi Mozart. Tot de la ora 19.00, Opera Naţională vă invită la spectacolul "Dancing Queen". Ora 20.00 este ora teatrului: la Scârţ, teatrul Auăleu joacă "Diabolus Ex Machina", în timp ce, la Casa Studenţilor, teatrul Thespis are "Criză de identitate". Printre nenumăratele petreceri de Haloween şi-au făcut loc şi câteva concerte. În Daos, de la ora 21.00, timişorenii de la Black Fang deschid drumul pentru trupele mai experimentate Monarchy şi Truda. De la ora 22.00, pe scena de la Setup urcă două formaţii timişorene cu vechime, Arc Gotic şi Persona.

VIDEO Unul dintre cei mai apreciați DJ ai anilor '90, iniţiator al fenomenului Members of Mayday, vine la Timişoara

Sâmbăta culturală începe la ora 18.00, la librăria Cartea de Nisip, cu lansarea cărții "Dhyanna prințesa dacă" de Paul Buică. Teatrul Maghiar programează, de la ora 19.00, piesa "Poliţia", iar cei care au ratat "Diabolus Ex Machina" vineri pot încerca şi sâmbătă (chiar şi duminică), la ora 20.00. De la ora 21.00, incubator107 vă invită în Cuib d'Arte pentru o nouă nocturnă, Nocturna 9, cu multe ateliere, proiecţii, poveşti, jocuri şi muzică. Tot de la ora 21.00, în Daos cântă THe Egocentrics, cu Blight în deschidere, iar la Setup sunt invitaţi maghiarii de la Brains. În King's Pub, de la ora 22.00, este programat un concert Pragu' de Sus, iar în Le Cinema, de la ora 23.30, cântă Direcţia 5.

Duminică puteţi să-i duceţi pe cei mici la teatrul Merlin, de la ora 11.00, pentru piesa "Păcală", sau la "Albă ca Zăpada", de la ora 17.00. La Operă, de la ora 19.00, este programată celebra "Tosca", de Giacomo Puccini, iar Teatrul Naţional vă invită la Sala 2 pentru "Cabaretul cuvintelor", de Matei Vişniec.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite