Weekend cu proiecţii de filme, teatru şi muzică pe toate gusturile pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bănică
Andreea Bănică

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor, pe lângă  o vreme tot mai rece de la o zi la alta, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică, teatru şi alte evenimente pe toate gusturile.

Vineri şi sâmbătă, în piaţa Libertăţii, începând cu ora 19.00, timişorenii sunt invitaţi la World Music Films on Tour. În fiecare seară vor fi proiectate câte trei filme documentare, pe un ecran gonflabil. Vineri, de la ora 19.00, amatorii de cultură au de ales între trei evenimente: la Operă Naţională sunt programate operele "Cavaleria Rusticana" şi "Paiaţe", Filarmonica are concert simfonic la Sala Capitol, iar la Teatrul Naţional, se joacă "Dumnezeu e un mafiot", de Nick Mancuso, actorul de la Hollywod fiind prezent pentru a-şi vedea creaţia. De la ora 19.30, la Teatrul German, puteţi vedea piesa "Neînţelegerea", de Albert Camus", iar în Scârţ, de la ora 20.00, Auăleu vă invită la "Spălătorul de creier", piesă care poate fi văzută la aceeaşi oră şi sâmbătă şi duminică.

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara

De la ora 21.00, clubul Daos găzduieşte un concert Luna Amară, iar în Bunker, de la ora 22.00, cântă The Exiled Band. De la aceeaşi oră, în Le Cinema, va fi prezentă Anna Lesko, iar la ora 23.00 îl puteţi asculta pe Smiley, în Heaven Studio. Un pic mai târziu, la ora 23.30, în Fratelli au concert băieţii de la Vunk.

Sâmbătă, de la ora 19.00, teatrul studenţesc Thespis vă invită la Casa Studenţilor pentru piesa "Iona", de Marin Sorescu, iar la sala Capitol, de la ora 21.00, începe Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Porto Arte găzduieşte, tot de la ora 21.00, un concert Mircea Baniciu, în timp ce clubul Le Cinema vă invită, de la ora 22.00, la un concert Andreea Bănică.

Concurs de dans sportiv cu peste 1.000 de participanţi la Timişoara

Duminică, teatrul Merlin pune în scenă două piese pentru cei mici, "Aladin" de la ora 11.00 şi "Ariciul" de la ora 17.00. De la ora 19.00, Opera Naţională Română din Timişoara îi invită pe cei mari la musicalul "The Full Monty".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite