Weekend cu teatru, muzică barocă, simfonică, dar şi Loredana şi CRBL pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana în concert. FOTO: Arhivă
Loredana în concert. FOTO: Arhivă

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor, pe lângă  o vreme încă frumoasă pentru un sfârşit de octombrie, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică, teatru şi alte evenimente pe toate gusturile.

Vineri, Teatrul Maghiar vă invită, la ora 18.00, să vedeţi piesa "Devianţă", de Nemeth Akos, unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi maghiari contemporani. De la ora 19.00, la sala capitol are loc un concert simfonic care marchează centenarul John Cage şi, de la aceeaşi oră, Cartea de Nisip a programat o ediţie specială a Vinilorama, la care va fi prezent şi muzicianul Ilie Stepan. De la 19.30, la Teatrul German se joacă "Ţinuturile joase", după Hertha Muller, iar de la ora 20.00, la Casa Studenţilor, are loc "Douăzecişidoi - spectacol non-verbal" al Teatrului Thespis. Petrecerile încep puţin mai târziu. În clubul Le Cinema, la ora 22.00, este concert Crush & Alexandra Ungureanu, iar în Setup, de la aceeaşi oră, este programat un concert Şuie Paparude, precedaţi de tinerii timişoreni de la We Are Creepz. În Heaven Studio, de la ora 23.00, este concert Low Deep T, iar în Fratelli, de la 23.30, cântă Loredana.

Vezi AICI programul Festivalului Baroc Timişoara 2012!

Sâmbătă, de la ora 19.00, artiştii Teatrului Municipal de Operă şi Balet din Kiev vă invită în Sala Mare a Teatrului Naţional Timişoara pentru o reprezentaţie de neuitat a baletului "Lacul Lebedelor". Tot de la ora 19.00, la Casa Studenţilor are loc o nouă reprezentaţie a Teatrului Thespis, cu piesa "Iubirea e un lucru foarte mare", o comedie de Ion Băieşu. Clubul Daos găzduieşte, de la ora 21.00, un concert al rapperilor de la C.I.A., care lansează albumul "Universal". De la ora 22.00, în clubul Le Cinema, este programat un concert CRBL.

Săptămâna filmului rusesc la Timişoara

Duminică, "Verde pentru biciclete" invită timişorenii la tura ciclistă "Pe bici spre servicii", la care toţi participanţii sunt invitaţi să vină îmbrăcaţi aşa cum merg la lucru, fie că e vorba de halat, salopetă sau costum. Întâlnirea este la ora 10.00, la locul obişnuit - Casa "Verde pentru biciclete" din Circumvalaţiunii. Cei care îşi doresc o excursie în afara oraşului pot merge la peştera Româneşti, unde muzicienii de la Filarmonica "Banatul" şi invitaţii lor susţin, de la ora 13.00, tradiţionalul concert. La Teatrul Maghiar se joacă, de la ora 18.00, piesa "Peer Gynt", iar Opera Naţională vă invită, de la ora 19.00, la opera "Turandot". De la aceeaşi oră, sala Capitol găzduieşte concertul "Spirit of Ireland" al artistei Kathy Kelly, vocea celebrului grup The Kelly Family.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite