Weekend cu muzică bună la Timişoara: Cargo, Horia Brenciu şi Viţa de vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficantul vindea drogurile la petreceri foto:arhivă
Traficantul vindea drogurile la petreceri foto:arhivă

Dacă nu v-aţi hotărât încă unde şi cum să vă relaxaţi în acest sfârşit de săptămână, oraşul vă oferă, pe lângă invevitabilele petreceri în baruri şi cluburi, şi concerte de toate genurile sau teatru.

Amatorii de teatru sau operă au opţiuni pe toate gusturile în acest weekend. Opera Naţională Română din Timişoara prezintă vineri, de la ora 18.00, musicalul „My fair lady" şi tot la Operă, duminică, de la ora 19.00, este programată opereta „Văduva veselă". Pe cei mici îi puteţi duce vineri dimineaţa, de la ora 11, la Teatrul Merlin, unde-l pot vedea pe „Păcală", iar la Teatrul German, sâmbătă, de la ora 19.30, este pusă în scenă „Judecata". Trupa de teatru „Auăleu" va susţine două reprezentaţii cu piesa „Ferma Animalelor", sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30, la „sediul" de pe strada strada Arh. Laszlo Szekely.

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, va sărbători prin „muncă" împlinirea vârstei de 52 de ani. Evenimentul „Jurnal de bord" va avea loc vineri, de la ora 20.00, la clubul Setup din Timişoara. Chiar dacă anul acesta concertul aniversar are loc mai târziu, Adi Bărar fiind născut pe 15 ianuarie, liderul trupei Cargo a dorit să continue tradiţia concertului „Jurnal de bord", care a ajuns la ediția a IX-a. Un alt eveniment muzical de marcă al zilei de vineri este concertul Horia Brenciu & HB Orchestra, programat pentru ora 23.30, în clubul Fratelli.

Nici amatorii de muzică populară nu sunt neglijaţi, pentru că sâmbătă, de la ora 19.00, la sala Capitol a Filarmonicii are loc un concert al lui Nicolae Furdui Iancu. În aceeaşi locaţie, o zi mai târziu, are loc un concert Viţa de vie, formaţie aflată în turneul de promovare al albumului acustic lansat cu ocazia aniversării a 15 ani de existenţă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite