A venit frigul în Vest! Aflaţi cât durează răcirea temperaturii şi dacă veţi mai avea nevoie de haine subţiri în această toamnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea se răceşte
Vremea se răceşte

Locuitorii din vestul ţării s-au trezit în această dimineaţă cu temperaturi mai mici chiar şi cu 15 grade Celsius faţă de ieri. Prima zi de toamnă nu a adus doar frig, ci şi ploi sau vânt.

Săptămâna a început cu temperaturi crescute în Vestul ţării, dar astăzi s-a înregistrat o scădere accentuată a mercurului din termometre. Astfel, temperaturile maxime scad, în medie, de la valori de 27...28 grade Celsius până la 14 grade Celsius, iar media temperaturilor minime ajunge de la aproximativ 13...15 grade Celsius până la 7...8 grade Celsius. După data de 21 septembrie, maximele termice vor creşte treptat, atingând aproximativ 28...29 grade Celsius în intervalul 24 - 28 septembrie, apoi vor scădea ușor.

Va ploua începând din seara zilei de 19 septembrie, până spre sfârșitul zilei următoare, iar cantitățile de apă vor putea depăși, pe arii restrânse, 10 litri pe metrul pătrat. Ploi de scurtă durată sunt posibile și în jurul datei de 27 septembrie, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite