Un bărbat urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de sclavie a fost prins în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul era dat în urmărire internaţională pentru că, în cursul anilor 2010-2011, a constituit o organizaţie criminală în scopul exploatării mai multor copii români, împreună cu alţi trei bărbaţi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu lucrători de la Lugoj, l-au depistat pe astăzi N.D. Rafaiel, de 22 de ani, din Timişoara, pe raza localităţii Măguri, judeţul Timiş. Suspectul era dat în urmărire internaţională întrucât, în cursul anilor 2010-2011, împreună cu A. Nelu, de 33 de ani,din Timişoara, H.S. Petru, de 35 de ani,  din sat Măguri şi L. Paris, de 43 de ani, din Constanţa, a constituit o organizaţie criminală în scopul exploatării mai multor copii români.

Aceştia au ţinut minorii în stare de sclavie, punându-i la cerşit în diferite centre comerciale şi locuri turistice, de-a lungul Coastei Emilia Romagna, din Italia.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, ceilalţi trei suspecţi aflându-se încarceraţi în Penitenciarul Timişoara, fiind condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite