Cod roșu de viscol în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, serviciul meteorologic din Ungaria a emis o alertă de cod roșu pentru vestul țării, din cauza ninsorilor extrem de puternice din ultima perioadă și din cauza vântului. La această oră, sute de mașini sunt blocate pe șoselele maghiare, iar vântul bate cu viteze de până la 80 de kilometri pe oră.

Fenomenele meteorologice extreme din România sunt și mai accentuate în Ungaria, unde a fost emisă o alertă de cod roșu. Conform agenției de presă Mediafax, trenurile internaționale care vin dinspre Austria și tranzitează Ungaria au întârzieri de până la 100 de minute doar până în Budapesta, iar mai multe garnituri au fost nevoite să schimbe locomotivele la graniță.

De asemenea, site-ul Realitatea anunță că în această dimineață și aeroportul din Budapesta a fost închis pentru curățarea zăpezii. Aceeași sursă anunță că în centrul Ungariei se așteaptă zăpadă de până la 20 de centimetri. Veștile îi afectează mai ales pe turiștii români care au ales ca țări de destinație Ungaria și Austria.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite