Traficantă de droguri prinsă în Timişoara în urma unui flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT au realizat o acţiune de prindere în flagrant a unei femei, în timp ce aceasta încerca să comercializeze în Timişoara 300 grame de amfetamină şi cinci pastile de ecstasy. 

 Din verificări a rezultat că suspecta avea un anumit mod de plasare pe piaţă a drogurilor, constând în aceea că expedia din localitatea sa de domiciliu - Suceava, mici cantităţi de droguri prin intermediul firmelor de curierat către potenţiali cumpărători pentru a le testa calitatea. În cazul în care aceştia se arătau interesaţi, femeia se deplasa personal pentru a stabili detaliile tranzacţiei. În condiţiile în care ajungeau la o înţelegere, stabileau o a treia întâlnire, când aceasta se prezenta cu drogurile asupra ei pentru perfectarea eventualelor tranzacţii.

La fel s-a întâmplat şi astăzi, când suspecta s-a deplasat din Suceava la Timişoara, având asupra sa cantitatea mai sus menţionată, fiind surprinsă în flagrant în apropiere de Pădurea Verde din Timişoara când încerca să distribuie respectivele substanţe. Pe lângă drogurile găsite, de la tânără s-au mai confiscat 360 comprimate Ecstasy şi câteva grame de cocaină.

În urma cercetărilor s-a stabilit ca aceasta procura drogurile din Olanda şi le comercializa în România la preturi de 6 Euro/1 gram amfetamină, 5 Euro un comprimat Ecstasy şi 80 euro 1 gram de cocaină.

Suspecta a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Timişoara, fiind dispusă de către procurorul de caz măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentată Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de mare risc. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite