Poliţiştii de frontieră au împuşcat mortal un cetăţean sârb suspectat că trafica ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia de frontieră le-a întocmit dosare penale
Poliţia de frontieră le-a întocmit dosare penale

Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au împuşcat mortal un bărbat de cetăţenie sârbă, suspectat că trafica ţigări, alături de un alt bărbat, cei doi fiind prinşi, duminică, în apropierea localităţii Toager, pe fâşia dintre România şi Serbia.

Sârbul, care transporta ţigări împreună cu un român, a fugit la vederea polţiştilor. Aceştia l-au somat să se oprească, apoi, conform legii, au tras focuri de armă în aer. Cum suspectul nu se oprea, oamenii legii au tras în el şi l-au rănit mortal.

"Duminică, în jurul prânzului, poliţiştii de frontieră au observat două persoane care transportau pachete ce conţineau ţigări, de pe teritoriul Serbiei pe cel al României. Au fost somate prin voce să se oprească, una dintre persoane, un cetăţean român, a fost reţinut imediat, cealaltă persoană a fugit. Poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Persoana nu s-a supus şi, în consecinţă, s-au executat focuri de armă, bărbatul fiind împuşcat mortal în spate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Iasmina Maghiar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite