Titularizare 2012: Astăzi începe repartizarea. În Timiş sunt 212 posturi libere pentru titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dascălii şi-au aflat notele
Dascălii şi-au aflat notele

Luni este programată etapa întâi de repartizare, adică repartizarea în şedinţă publică a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de 7,00 la concursul din această vară, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată.

Dintre cele 2.016 de norme disponibile, 212 sunt libere pentru titularizare, acestea fiind disponibile pentru repartizare în şedinţa de azi, în timp ce restul sunt fracţiuni de posturi din care cei care nu prind un loc de titular îşi pot forma o normă întreagă. La şedinţa de azi pot căuta un post doar cei care au luat nota 7,00 sau mai mult la examenul susţinut acum aproape două săptămâni. Conform metodologiei, şedinţa publică are loc "la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ".

Joi va avea loc şedinţa publică pentru ce-a de-a doua etapă de repartizare, în care cei care au luat peste nota 5,00 la examenul din acest an vor putea alege un post pe perioadă determinată.

După aceste două etape urmează perioada de pretransferuri şi detaşări, în care profesorii titulari pot cere un post în altă localitate sau la altă şcoală, dacă există posturi libere.

După ce aceste etape vor fi încheiate, se va trece la ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate de către candidaţii rămaşi nerepartizaţi după concursul din sesiunea 2012, precum şi de candidaţii care solicită angajare în baza notelor de la concursul din sesiunea iulie 2011 şi/sau la concursul din sesiunea iulie 2010.

Click AICI pentru a vedea între programul repartizărilor, conform metodologiei oficiale!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite