Timişoara Gospel Project 2012, un succes: suma record strânsă la concertul caritabil va fi donată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din corul din acest an. FOTO: facebook.com
O parte din corul din acest an. FOTO: facebook.com

Ediţia a opta a Timişoara Gospel Project, un eveniment caritabil care constă într-un concert, a strâns aproape 13.000 de lei, care vor fi donaţi Centrului de Îngrijire Paleativă „Casa Milostivirii Divine".

Evenimentul este unul care se bazează în totalitate pe voluntariat, iar toţi cei interesaţi au avut ocazia să cânte în corul care în acest an a numărat 95 de persoane. Concertul a avut loc în sala „Capitol", în faţa a aproxmativ 1.000 de spectatori. Suma strânsă a fost un record în cei opt ani de când se desfăşoară Timişoara Gospel Project: 12.954 lei, dintre care 7.854 de la spectatori şi peste 5.100 de lei din donaţiile sponsorilor făcute înainte şi după eveniment.

Conform descrierii organizatorilor, Timişoara Gospel Project „adună la un loc oameni de toate vârstele, ocupaţiile şi convingerile religioase, cu experienţă muzicală diferită sau chiar fără, demonstrând că pasiunea şi bucuria de a cânta pot face minuni, pot crea armonie şi comuniune spirituală între oameni".

Timişoara Gospel Project este proiectul de suflet al unui tânăr german, Dominic Samuel Fritz, care a devenit „legat" de Timişoara de când a ajuns prima oară aici, în 2003, ca voluntar. Amploarea pe care a căpătat-o evenimentul i-a determinat pe organizatori să înfiinţeze Asociaţia culturală „Timişoara Gospel Project", considerând că proiectul are nevoie de o structură instituţională prin care să poată fi susţinut.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite