Muncitor rănit pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou accident de muncă a avut loc marţi după-amiază la şantierul autostrăzii Lugoj-Deva. Un bărbat care era angrenat în lucrările de deviere a căii ferate din zona localităţii Păru a fost acroşat de trenul Lugoj-Margina.

Omul tasa pământul în jurul liniei în momentul când trenul a trecut pe lângă el. O clipă de neatenţie a făcut ca umărul să-i fie lovit de uşa trenului, moment în care s-a probuşit la pământ, lovindu-se la cap de pietrele pe care le tasa, după cum arată Redeşteptarea.

Echipajul Ambulanţei Lugoj sosit la faţa locului i-a acordat primul ajutor, însă din fericire muncitorul nu are decât plăgi superficiale la nivelul capului şi umărului. Totuşi, pentru siguranţă, reprezentanţii Ambulanţei Timiş au hotărât transportarea sa cu elicopterul SMURD la Timişoara pentru investigaţii amănunţite.

Numai în această lună firmele care lucrează la autostrada Lugoj-Deva au mai înregistrat două accidente, ambele pe centura Lugojului. În urma acestora, două persoane au decedat şi mai multe au fost rănite, mai arată sursa citată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite