Cătălin Şerban, judecătorul timişean anchetat pentru corupţie, rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis, la ultimul termen de judecată, să îl menţină în arest preventiv pe fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban. Acesta este judecat alături de soţia sa, notarul Ramona Şerban, pentru fapte de corupţie.

Fostul magistrat nu a reuşit să obţină o sentinţă de eliberare provizorie sub control judiciar, magistraţii care judecă dosarul hotărând că Şerban trebuie să fie judecat, în continuare, după gratii. Tot cu ocazia ultimului termen de judecată a fost audiat şi ultimul inculpat, Dan Adrian Rus. Potrivit avocatului care îi reprezintă pe soţii Şerban, Arcadie Anastasescu, declaraţia lui Rus schimbă radical starea de fapt descrisă de procurori, în momentul de faţă directorul Moldomin, Iacob Chişărăru fiind singurul care susţine că s-au solicitat şi s-au dat bani pentru emiterea unor sentinţe favorabile, după cum arată Redeşteptarea.

Vicele Curţii de Apel Timiş, mituit degeaba

Judecătorul Cătălin Şerban este acuzat de trafic de influenţă şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni într-un dosar în care au mai fost trimişi în judecată alţi patru inculpaţi. Şerban se află în arest preventiv din luna martie a acestui an.

Vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, acuzat de trafic de influenţă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite