Şoferi prinşi beţi la volan pe străzile din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au fost verificaţi cu etilotestul
Şoferii au fost verificaţi cu etilotestul

În acest weekend, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control mai multe autoturisme la volanul cărora se aflau persoane sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 21 spre 22 septebrie, la ora 03.16, poliţiştii au oprit o maşină care se deplasa pe strada Calea Şagului. În urma testării conducătorului auto N. Zoran, de 32 de ani, din municipiu, cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui atutoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În data de 23 seprembrie, la ora 00.20, poliţiştii din cadrul Secţiei 4, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Gheorghe Lazăr. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul P.V. Petru, de 22 de ani, din Timişoara, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

În jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.V. Viorel, de 45 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Becicherecu Mic, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite