Aflux de hoţi încătuşati: unii preferau televizoarele, alţii - combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Sânandrei, judeţul Timiş, au prins ieri doi bărbaţi suspectaţi de furt de combustibil.Tot ieri au fost reţinuţi şi doi tineri suspectaţi de furturi din locuinţe.

Doi bărbaţi, unul de 44 de ani, din comuna Satchinez, şi unul de 34 de ani, din Timişoara, în calitate de angajaţi la un parc petrolier din localitatea Satchinez, au extras 500 de litri de gazolină în 20 de recipiente din plastic, pe care ulterior au depozitat-o într-o hală, în incinta parcului, cu intenţia de a o valorifica. Întreaga cantitate de produs petrolier a fost recuperată de poliţişti şi predată păgubitului, iar faţă de suspecţi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, după cum arată reprezentanţii IPJ Timiş.

Hoţi din locuinţe

Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din Timişoara, au pătruns într-un apartament situat pe strada Victor Babeş, de unde au sustras un televitor LCD, doua telefoane mobile şi mai multe articole vestimentare, cu intenţia de a le valorifica. Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate persoanei vătămate.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, în arestul IPJ Timiş, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite