„Gospel fără bariere“, pentru toţi cei care cred în bucuria adusă de muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul evenimentului
Afişul evenimentului

Asociaţia Culturală TGP, fondată de o parte dintre coriştii participanţi la Timişoara Gospel Project, se prezintă cu un proiect curajos, Gospel Fără Bariere. Proiectul se va desfăşura în week-end-ul 20-21 octombrie şi constă într-o singură zi de atelier de muzică gospel şi trei concerte.

Repetiţiile se vor ţine sâmbătă, 20 octombrie, la Liceul Lenau, între orele 10.00-18.00. Primul concert va avea loc în seara de sâmbătă, după atelier şi este dedicat beneficiarilor Azilulului de Noapte, duminică la prânz participanţii vor cânta pentru deţinuţii de la Penitenciar, iar ultimul concert este deschis publicului şi se va ţine în 21 octombrie, la ora 19.00, la Sala Barocă a Muzeului de Artă.
Participarea la Gospel Fără Bariere este liberă, nu implică niciun cost, dar înscrierea este obligatorie şi presupune prezenţa la întregul program al celor două zile. Organizatorii primesc orice persoană între 15-99 de ani, care doreşte să cânte. Nu se fac audiţii şi nu se cere experienţă muzicală.

Cei interesaţi se pot înscrie până în data de 12 octombrie pe site-ul www.timisoaragospelproject.ro, unde se găsesc informaţii suplimentare despre proiect. "Credem că muzica poate dizolva bariere sociale şi ne poate duce dincolo de prejudecăţi şi de judecată. Noi încercăm să contribuim la respectul dintre oameni şi să aducem bucurie reciprocă prin muzica gospel. La azil, la penitenciar sau la palat muzica aduce aceeaşi bucurie în suflet şi fiecare om are dreptul şi nevoia de a se bucura de frumos", a declarat dirijorul Dominic Samuel Fritz, preşedintele Asociaţiei.

Asociaţia Culturală TGP, al cărei motto este "Talent, Generozitate, Pasiune", promovează valorile spirituale şi socio-culturale prin cele două proiecte ale sale, deja cunoscutul Timişoara Gospel Project, "un concert pentru o cauză" şi acum Gospel Fără Bariere, trei concerte pentru o idee: "o întâlnire muzicală dincolo de limite".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite