Dan Negru, despre privatizarea televizată a Oltchimului: „Am fost gelos pe domnul acela cărunt care era M.C-ul showului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune originară din Timişoara a postat recent pe blog un comentariu în care povesteşte că, deşi de ani buni nu se mai poate uita detaşat la televizor, a făcut asta în cazul licitaţiei televizate pentru Oltchim.

„Sunt mulţi ani de când nu mă mai impresionează vreun program de televizune, nu pot demult să mă uit la televizor detaşat, fără să văd amplasamentul camerelor, cadre sau dropurile din imagine... Am făcut-o, prima dată după mulţi ani, la privatizarea Oltchim de la televizor. Şi am fost gelos pe domnul acela cărunt care era M.C-ul showului, cu siguranţă Buzdugan sau Badea sau Bartoş erau cu mult peste glumele lui. Pentru o sumă negociabilă, la următoarea privatizare îmi declar disponibilitatea de m.c...“, spune Dan Negru.

Privatizarea Oltchim a fost privită de Dan Negru ca un show de televiziune. „Cea mai asteptata privatizare din istorie va avea loc probabil in 2013... Atunci, ROYAL MAIL, serviciile poştale britanice, vor fi scoase la vânzare. Ştiu că nu există comparaţie...Royal Mail a fost fondat de regele Henric al 8-lea în 1516 şi este cel mai onorabil serviciu poştal din lume. Ei au născocit primul timbru, primul adeziv pentru timbre, prima căsuţă poştală şi multe altele...În 2013 , ca să supravieţuiască, Royal Mail va fi scoasă la vânzare...Fără showuri televizate...“, adaugă vedeta de televiziune.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite