Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour ajunge la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 17-20 august 2012, copiii pasionaţi de baschet vor avea ocazia să descopere tainele acestui sport în compania lui Ghiţă Mureşan, la Iulius Mall Timişoara.

Cei care doresc să participe la turneul „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012" se pot înscrie gratuit pe site-ul dedicat: www.ghitamuresan.ro. Organizatorii spun că locurile sunt limitate. Turneul se desfăşoară în perioada 2-25 august, în 5 oraşe din ţară: Constanţa, Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Cluj-Napoca. Timp de o lună de zile, tabăra va primi un număr de câte 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani, pentru fiecare oraş.

Organizatorii mai spun că tinerii participanţi la tabără vor petrece un timp plăcut împreună, având parte de antrenamente supervizate direct de către Ghiţă Mureşan, demonstraţii ale unor baschetbalişti de performanţă şi concursuri cu premii.

„Revin cu acelaşi entuziasm acasă în fiecare vară. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor", a precizat Ghiţă Mureşan, care ţine astfel de cursuri şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite