Distracţia peste măsură costă: sancţiuni pentru localurile care nu respectă orarul de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terasele din zona centrală nu au scăpat de controale
Terasele din zona centrală nu au scăpat de controale

Poliţiştii locali au luat la control săptămâna trecută nu mai puţin de 70 de comercianţi, fiind aplicate sancţiuni de aproape 10.000 de lei. Autorităţile au constatat în mai multe cazuri nerespectearea orarului, dar şi lipsa cu desăvârşire a acordului de funcţionare.

După verificări, au fost aplicate 25 de sancţiuni în valoare totală de 9.750 de lei. Cele mai multe probleme au fost întâlnite la capitolul respectării prevederilor din acordul de funcţionare, precum şi lipsa acordului, la acest capitol fiind aplicate un număr de 11 sancţiuni în valoare de 5.000 lei. Au mai existat probleme legate de neafişarea preţurilor, nerespectarea orarului, comerţ stradal neautorizat şi în condiţii improprii.

Au fost verificate şi terasele sezoniere, atât cele din zona centrală cât şi din alte zone. Printre neregulile constatate aici se află nerespectarea orarului, dar şi alte probleme legate de calificarea personalului, ţinută etc. În zonele Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei au fost depistate situaţii în care comercianţii au prelungit programul deşi acesta se terminase demult. Poliţia Locală anunţă noi controale în perioada următoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite