Festival de teatru şi preselecţie pentru potenţiali actori la teatrul "Thespis" din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Florentina Tilea şi Marius Manole la un atelier
Actorii Florentina Tilea şi Marius Manole la un atelier

Teatrul studenţesc „Thespis" organizează, între 7 şi 18 septembrie, o nouă ediţie a festivalului „Teatru pe pâine", în cadrul căruia vor avea loc zilnic ateliere de teatru, discuţii pe teme teatrale, precum şi spectacole.

Acest festival are ca scop, prin workshop-urile susţinute, îmbogăţirea şi dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor actoriceşti ale participanţilor, membri ai teatrului Thespis sau participanţi doritori de a cunoaşte mai îndeaproape tainele scenei. Ediţiile anterioare au avut parte de prezenţa şi îndrumarea unor actori şi profesionişti ai scenei, atât din ţară cât şi din străinătate. Participarea este gratuită la toate evenimentele.

Pentru cei care vor să se alăture echipei acestui teatru şi vor să încerce pe pielea lor cum e să fii altul, cum e să fii tu cu adevărat, mai bun şi mai deschis, uşile Thespis-ului se deschid vineri, 7 septembrie, de la ora 18.00, la Casa Studenţilor. După selecţie se intră direct „în pâine", cu ocazia atelierelor de teatru din cadrul celei de-a patra ediţii a festivalului care începe în aceeaşi seară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite