Un copil din Timiş a murit strivit de un camion plin cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un băiat de doar 14 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil. Micuţul din localitatea Luncanii de Jos, judeţul Timiş, plecase la tăiat lemne împreună cu tatăl său. După ce trunchiurile de copac au fost încărcate în maşină, camionul s-a păbuşit prinzând şi corpul băiatului sub el.

În timp ce tatăl său încărca lemnele în camion, băiatul se afla în cabină, aşezat pe locul şoferului. Accidentul a avut loc după ce camionul a început să se încline pe partea stângă, moment în care băiatul de 14 ani s-a speriat şi a sărit din cabină, pe aceeaşi parte. Acela a fost momentul în care camionul plin cu lemne s-a prăbuşit peste el.

„Accidentul s-a petrecut în locul numit «Între ape». La faţa locului au fost chemaţi Pompierii, Ambulanţa şi Poliţia. Băiatul şi-a pierdut viaţa pe loc. A fost întocmit dosar penal pentru tată, pentru ucidere din culpă. Investigaţia este în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor accidentului“, a explicat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite