Premieră: baschet pe picioroange moderne la un liceu din Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefan Cojocnean a dus picioroangele și în școlile generale
Ștefan Cojocnean a dus picioroangele și în școlile generale

Tot mai mulţi timişoreni folosesc picioroangele moderne, după ce acesta au fost transformate într-o adevărată modă de către campionul la sporturi extreme Ştefan Cojocnean. Elevii Liceului Lenau s-au filmat când au jucat baschet pe picioroange, apoi au postat filmarea pe Youtube. 

Filmarea postată pe Youtube arată mai mulţi elevi care joacă baschet cocoţaţi pe picioroange moderne şi care se mişcă cu iuţeală, deşi la prima vedere respectivele aparate ar putea părea complicat de folosit.



La începutul acestui an, sportivul Ştefan Cojocnean i-a învăţat pe mai mulţi elevi ai unei clase a opta de la Liceul Lenau să meargă pe picioroange. „Cursul“ mai puţin obişnuit a avut loc în timpul orei de sport şi a avut un mare succes. 

Conducerea de la „Lenau" a fost încântată ca elevii claselor mai mari să facă sport pe picioroange moderne, mai ales după succesul avut în rândul copiilor din clasele mici, unde au mai avut loc trei asemenea acţiuni.

Ştefan Cojocnean este singurul român care a participat la Imposibility Challenge (campionatul mondial al sporturilor extreme). Timişoreanul se poate lăuda cu mai multe recorduri mondiale: a jucat baschet pe role timp de 25 de ore, a lovit un sac de box 17 ore, a sprintat pe picioroange modern sărind coarda, în 21.38 de secunde, la suta de metri. Ştefan Cojocnean are şi o sală de sport.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite