Poli Timişoara continuă revenirea: victorie în deplasare cu Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic

Anul 2012 le prieşte handbaliştilor bănăţeni, care au legat pentru a doua oară două victorii în retur, lucru care nu s-a întâmplat în prima parte a campionatului. Victoria este un plus pentru moral înaintea derby-ului Banatului.

În etapele a XIV-a şi a XV-a, alb-violeţii au câştigat în deplasare cu CSM Ploieşti şi acasă cu Pandurii Târgu Jiu. Acum, elevii lui Nedeljko Vuckovic au repetat isprava, învingând acasă pe Potaisa Turda şi, ieri, la Bucureşti, pe Steaua, cu 32-28. Cel mai prolific jucător al timişorenilor în acest meci a fost Mihai Timofte, cu 11 goluri. Poli a ştiut să profite de degringolada în care se află steliştii în acest sezon, după pierderea sponsorului principal, şi s-a apropiat de prima jumătate a clasamentului, care le-a fost străină în prima parte a sezonului.

În etapa următoare, a XIX-a din Liga Naţională, Poli Timişoara primeşte vizita CS Caraş-Severin, urmaşa UCM Reşiţa. Derby-ul Banatului este programat sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala "Constantin Jude" din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite