Fiica lui Frunzăverde face nunta în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Frunzăverde. Foto: Ziua de Vest
Sorana Frunzăverde. Foto: Ziua de Vest

Sorana Frunzăvedre, fiica vicepreşedintelui PNL, se mărită astăzi cu medicul Florin Ioan Bălănică. Sorana va purta o rochie semnată de designerul Cătălin Botezatu. 

Cununia religioasă a Soranei cu doctorul Florin Ioan Bălănică are loc astăzi (sâmbătă), la ora 17.30 la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Urmează o petrecere cu aproximativ 900 de invitaţi, care se va desfăşura la Cantina Politehnicii din complexul studenţesc timişorean.

La nunta Soranei vor cânta Provincialii, Petrică Moise, Traian Jurchela şi Ramona Viţa. "Se căsătoreşte fata mea. Nu am emoţii foarte mari, dar există pentru că e un eveniment important în viaţa familie mele. Vor fi aproape toţi prietenii noştri. Va fi şi muzică uşoară şi muzică populară", a declarat, joi, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde. 

Viitorul ginere al lui Frunzăverde, Florin Ioan Bălănică, este medic şi conduce cel mai mare spital privat de oftalmogie din sud-estul Europei, Europe Eye, aflat în Bucureşti. Primarul Timişoarei va fi şi el prezent la petrecere. La nuntă se vor consuma bucate tradiţionale alese, mai ales bănăţene, dar nu se va fuma. Regula de a nu se fuma în cantina Politehnicii a fost impusă de actual primar, Nicolae Robu, încă de când era rector al Universităţii Politehnica.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite