Un show aeronautic spectaculos va avea loc la Surduc, în judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manifestări aviatice s-au organizat, de-a lungul anilor, şi lângă Timişoara. FOTO: Sebastian Tătaru
Manifestări aviatice s-au organizat, de-a lungul anilor, şi lângă Timişoara. FOTO: Sebastian Tătaru

Astăzi, de la ora 11.00, la Surduc va lua startul AeroNautic Show Surduc 2012, cea de a treia ediţie a festivalului anual dedicat domeniilor aerian şi nautic. Este pentru prima dată când manifestarea se realizează în Timiş. La eveniment sunt aşteptaţi mii de turişti din întreaga ţară.

AeroNautic Show Surduc 2012 va dura aproximativ patru ore, timp în care spectacolul va face legătura între aer şi apă, printr-o suprapunere elegantă  a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene astfel încât spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite.

Conform programului prezentat pe site-ul oficial al evenimentului, show-ul va începe la ora 11.00, cu un exerciţiu demonstrativ de la ISU Timiş şi va continua cu nenumărate acrobaţii aeriene, prezentare de ambarcaţiuni cu vele, schi nautic, salturi cu paraşuta şi acrobaţii aeriene.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla mai multe despre desfăşurarea evenimentul şi pentru a vedea o GALERIE FOTO din timpul show-ului aeronautic care se anunţă a fi spectaculos.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite