Sergiu Florea, criminalul de la Medicină, a publicat o carte despre crima pentru care este condamnat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea a scris în închisoare o carte despre uciderea lui Trifu Schrot. Volumul se numeşte „Cărare spre abis" şi a fost publicat recent la o editură din Deva. Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost condamnaţi anul trecut la 20 de ani de închisoare pentru crimă.

Romanul lui Sergiu Florea este unul autobiografic, despre comiterea „Crimei de la Medicină". Paulina Popa, managerul editurii din Deva, povesteşte, citată de Ziarul Hunedoreanului, că după ce a discutat cu Sergiu la telefon şi-a dat seamă că acesta regretă enorm toate cele întâmplate. Conform aceleiaşi surse citate, cartea conţine pasaje în care este descrisă inclusiv discuţia dintre Sergiu şi Carmen privind cine avea să reteze capul lui Trifu Schrott.

image

Sergiu Florea şi iubita lui, Carmen Bejan, au fost condamnaţi în anul 2011 la câte 20 de ani de închisoare. În luna august 2009, cei doi l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schrott într-o cameră a unui cămin al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Victima avea 65 de ani şi venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul sumei de 500 de euro.

Sergiu povesteşte că, de fapt, Carmen l-a înjunghiat singură pe Schrott

Prima reacţie a managerului editurii, când a citit cartea lui Sergiu: "Nu public aşa ceva"

Sentinţa în dosarul crimei de la Medicină: 20 de ani

Criminalii de la Medicină vor să termine facultatea în puşcărie

Blestemul de moarte loveşte din nou

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite