Victorie pentru bănăţeni în derby-ul din play-off: RCM Timişoara - Ştiinţa Baia Mare 19-13

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: druckeria.ro
FOTO: druckeria.ro

Gazdele au reuşit să-i învingă în această dimineaţă pe principalii rivali în lupta pentru titlu după o partidă foarte echilibrată. RCM se menţine pe primul loc în play-off-ul SuperLigii de rugby.

Elevii lui Chester Williams au controlat partida aproape în totalitate, îns valoarea celor două loturi a făcut ca scorul să fie foarte strâns. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 6-6, după ce timişorenii deschiseseră tabela. Imediat după pauză, băimărenii au trecut în avantaj, 13-6, însă Turashvili a culcat balonul în terenul de ţintă al ardelenilor, iar Calafeteanu a readus gazdele în avantaj. Acelaşi Vali Calafeteanu şi-a pus în valoare jocul de picior şi a mărit avantajul gazdelor până la 19-13.

RCM mvt Universitatea de Vest Timişoara se află pe primul loc în clasamentul play-off-ului, după ce a jucat câte un meci cu fiecare dintre celelalte trei echipe implicate în această fază a campionatului. În afară de victoria de astăzi, bănăţenii au mai înregistrat un eşec, cu Steaua, în deplasare, şi o victorie, cu Farul Constanţa, tot în depasare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite