Rugby Club Municipal Timişoara a transferat doi jucători de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Lucaci (stânga) va juca pentru RCM Timişoara
Viorel Lucaci (stânga) va juca pentru RCM Timişoara

Flanker-ul Viorel Lucaci şi fundaşul Florian Adrian Vlaicu sunt, de miercuri, jucătorii bănăţenilor, transferul lor de la Steaua Bucureşti fiind finalizat în prima parte a zilei.

Cei doi sunt doar începutul campaniei de transferuri la Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timişoara, echipă care vizează titlul de campioană în sezonul următor. „Lucaci şi Vlaicu sunt de miercuri, de la ora 10, jucătorii noştri. Vrem să ne întărim lotul pentru sezonul următor. Vor mai fi cu siguranţă transferuri, şi de la Steaua, în funcţie de cum ne înţelegem cu conducerea lor, dar nu numai. Urmări jucători de la mai multe cluburi", a declarat vicepreşedintele RCM Timişoara, Sorin Doda.

Sâmbătă, 3 decembrie, la Alba Iulia, bănăţenii vor disputa finala Cupei României, în compania echipei CSM Ştiinţa Baia Mare. „Jucătorii noştri sunt foarte montaţi pentru acest meci, mai ales după modul în care am pierdut meciul din semifinala de campionat disputat la Baia Mare. Ne dorim foarte mult să câştigăm această finală", a mai spus Sorin Doda.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite