Rugby dis-de-dimineaţă în Banat: RCM Timişoara joacă mâine, de la ora 10.00, cu CS Poli Agro Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii (în albastru) sunt acum pe locul 2 în campionat
Timişorenii (în albastru) sunt acum pe locul 2 în campionat

Spre nemulţumirea fanilor rugby-ului, tot mai mulţi în Timişoara, meciul contând pentru etapa a VII-a se dispută la o oră matinală, într-o zi de lucru, multora dintre potenţialii spectatori fiindu-le imposibil să vină la stadionul din Ronaţ.

În etapa trecută, la Baia Mare, RCM a suferit prima înfrângere din acest sezon, chiar în faţa principalei contracandidate la titlul de campioană, CSM Ştiinţa Baia Mare. Meciul cu POli Iaşi, echipă aflată în partea a doua a clasamentului Superligii, este un bun prilej pentru refacerea moralului jucătorilor bănăţeni.

"Este important ca cei din conducere să aibă încredere în mine dacă vor să construim o echipă care să câştige 3-4 ani consecutiv. Am două motive de îngrijorare în acest moment, dar sper că din iulie să rezolvăm aceste probleme. Pentru noi ca echipă e important să formăm o echipă până începe play-offul, sunt importante victoriile, pentru că aduc încredere, dar e importantă şi creşterea în joc. Acum cred că suntem la 50 la sută din ceea ce putem să jucăm. Dar încă e devreme, pentru că avem doar şase meciuri oficiale jucate", a spus antrenorul Chester Williams, într-un interviu acordat sportvest.info.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite