Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a ameninţat fosta iubită că o omoară UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Tănase a fost reţinut în Timişoara. FOTO: pressalert.ro
Cătălin Tănase a fost reţinut în Timişoara. FOTO: pressalert.ro

Un bucureştean de 35 de ani a fost arestat astăzi în Timişoara, după ce şi-a şantajat şi ameninţat fosta iubită. Înainte de asta, bărbatul a intrat în contul de Facebook al iubitei şi a postat mai multe fotografii indecente.

UPDATE ORA 12.00 Conform reprezentanţilor IPJ Timiş, femeia a plecat în Austria la muncă în anul 2011, moment în care s-a şi despărţit de iubitul ei din Bucureşti. Atunci, acesta i-a spart adresa de e-mail şi a început să o şantajeze să se întoarcă la el. După ce bărbatul a postat pe Facebook poze cu fosta lui iubită dezbrăcată, imaginile au fost văzute inclusiv de fiica de 16 ani a femeii, dintr-o căsătorie anterioară. Acela a fost momentul în care timişoreanca a depus reclamaţie la Poliţie. Zilele trecute, după masacrul de la coaforul din Bucureşti, poliţiştii au interceptat o convorbire telefonică între cei doi în care bărbatul spunea: „Ai văzut ce a făcut nebunul ăla, poate păţeşti şi tu la fel!“. În prezent, bărbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, deşi spune că nu a ameninţat-o cu moartea pe fosta lui iubită. Numele bucureşteanului este Tănase Cătălin Constantin şi este de profesie taximetrist.

UPDATE ORA 11.35 Bărbatul avea o relaţie cu o femeie din Timişoara. Cei doi se cunoscuseră pe un site de socializare, iar când aceasta a vrut să pună capăt relaţiei, bucureşteanul i-a spart mailul, Facebook-ul, i-a postat poze indecente şi a început să o şantajeze pentru a o determina să se întoarcă la el. „După ce a început să o şantajeze cu poze indecente, ea a depus plângere. Momentan, bărbatul a fost reţinut şi a fost dus la mandat“, a declarat Mircea Andreş, şeful DIICOT Timişoara.

Bărbatul de 35 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara după ce a postat pe Internet poze indecente cu fosta lui iubită. Conform Mediafax, mai apoi bărbatul a ameninţat-o pe fosta iubită că o ucide dacă nu se întoarce la el.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite