„Amfiteatrul civic“ din Timişoara organizează un „centru antifraudă“ în ziua referendumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Vighi este vicepreşedinte Societăţii Timişoara
Daniel Vighi este vicepreşedinte Societăţii Timişoara

Reprezentanţii „Amfiteatrului civic“ din Timişoara îndeamnă toţi cetăţenii, indiferent de orientarea politică, să facă fotografii în ziua referendumului în cazul în care vor să dovedească eventuale fraude. Amfiteatrul civic este un organism ale cărei baze au fost puse săptămâna trecută de Societatea Timişoara şi Asociaţia Respublica.

Timişorenii sunt însemnaţi să îşi folosească aparatele fotografice în cazul în care observă o fraudă electorală duminică, la referendum. De asemenea, ei sunt rugaţi să aducă fotografiile la Centrul civic antifraudă care va fi organizat la sediul Societăţii Timişoara, indiferent ce partid ar putea incrimina respectivele fotografii.

Vă redăm mai jos, integral, scrisoarea semnată de Societatea Timişoara şi de Asociaţia Respublica

Participanţii la Amfiteatrul civic din 24 iulie 2012 cheamă cetăţenii Timişoarei, indiferent de opţiunea politică, la Centrul civic Antifraudă organizat la Sediul Societăţii Timişoara, strada Goethe, nr. 2 (în spatele Statuii regelui Ferdinand) între orele 8-24 în ziua referndumului din 29 iulie 2012. Intenţionăm coagularea MIŞCĂRII FOTO PENTRU DEPISTAREA FRAUDELOR cu participarea tuturor celor doritori, posesori de aparate fotografice. Fotografiile inscripţionate cu data, ora şi locul vor fi postate pe internet pentru a dovedi eventualele fraude la referendum. Indemnăm concetăţenii să participe împreună cu noi la apărarea democraţiei şi a statului de drept.

Timişoara, 23 iulie 2012

Societatea Timişoara

Asociaţia Republica

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite