Un luptător în cuşcă ajută câinii fără stăpân din Timiş GALERIE FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ralf Seeger la adăpostul de lângă Timişoara
Ralf Seeger la adăpostul de lângă Timişoara

Germanul Ralf Seeger (47 de ani), fost campion mondial la MMA (mixed martial arts), se îngrijeşte de câinii fără stăpân din Timişoara şi Lugoj.

La prima vedere pare fioros. Este musculos şi tatuat din cap până în picioare. Pe deasupra, a mai practicat şi luptele în cuşti, un sport dur, cunoscut ca MMA. Campionul german Ralf Seeger a venit în România din dragoste pentru animale. Uriaşul Ralf, care este preşedintele asociaţiei pentru protecţia animalelor Helden Fix Tier, a ajuns prima dată în Timişoara în 2010, pentru a sprijini proiectul iniţat de Romulus Sale, proprietarul „Casei Câinelui".



GALERIE FOTO

Ralf Seeger

De atunci a venit de multe ori la noi în ţară, pentru a aduce ajutoare, hrană şi forţă de muncă. Ralf Seeger nu vine niciodată singur, ci îşi aduce şi trupa de bătăuşi, numai buni de pus la muncă. Nemţii au dormit în câmp, au pus mâna pe lopeţi şi au ajutat la ridicarea „Casei Câinelui", aflată la câţiva kilometri de Timişoara.

Ralf Seeger

„Asociaţia noastră are în jur de 70 de membri. Mulţi dintre ei foşti colegi cu mine. Am nevoie de forţa lor. La Timişoara am lucrat şi la 45 de grade Celsius, 16 ore pe zi, cărând saci de betoane şi dând cu lopata. Sunt mândru de băieţii mei", a spus Ralf.

„Casa Câinelui" este un proiect grandios pus pe picioare de timişoreanul Romulus Sale, fiind adăpostiţi în condiţii occidentale peste 450 de câini.

Ralf Seeger

Face cuşti şi la Lugoj

Ralf Seeger este un personaj cunoscut în Germania. Fost luptător, patron de firmă de pază, bodyguard, dar şi realizator de emisiuni TV. Este personajul principal al serialului „Câini şi pisici", care se desfăşoară pe canalul VOX TV. După încheierea proiectului de la Timişoara, Ralf Seeger are acum gânduri mari la Lugoj.

Germanul a venit pentru a doua oară în decurs de două luni în oraşul aflat la 60 de kilometri de Timişoara. Ultima dată s-a întâlnit cu primarul Francis Boldea, pentru a discuta despre un teren pe care să fie construit viitorul adăpost pentru câinii fără stăpâni.

Ralf Seeger

Proiectul de la Timişoara este deja în faza finală. Acum vreau să face ceva pentru câinii din Lugoj. Luna viitoare avem de gând să începem lucrările. Avem trei locaţii posibile, urmează să ne hotărâm asupra celei mai bune dintre ele. Luna viitoare va începe la VOX TV campania de strângeri de fonduri în Germania", a mai spus Ralf Seeger.



Gemanul a început să practice boxul la vârsta de 8 ani, iar la 13 ani s-a apucat de kick-box. În  2004 a fost vicecampion mondial la thay box, iar în anul 1998 şi 2000 a fost campion mondial în MMA.

"De fiecare dată am lacrimi în ochi. Mă emoţionează mizeria în care trăiesc animalele"
Ralf Seeger, fost campion MMA

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite