Sindicaliştii s-au alăturat protestelor zilnice din Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent de organizaţia din care fac parte, sindicaliştii timişeni sunt de acord cu manifestaţiile ce au loc de câteva zile în oraşul de pe Bega.

Sindicaliştii timişoreni au început să participe oficial la proteste şi îi sfătuiesc pe toţi nemulţumiţii să iasă în stradă. „Am trimis o înştiinţare tuturor filialelor din judeţ să vină în număr cât mai mare la acţiuni. Suntem categoric de acord cu revendicările protestatarilor din Piaţa Victoriei. Până ieri (luni – n.r.), am participat fără însemnele sindicatului, dar de acum înainte vor fi afişate”, a declarat Virgil Popescu, liderul regional Spiru Haret.

Violenţele de stradă nu sunt privite cu ochi buni de şefii sindicatelor din Timiş, însă aceştia precizează că au avertizat în legătură cu apariţia acestui fenomen în urmă cu câţiva ani. „Ne aşteptam ca situaţia să degenereze, am spus-o în repetate rânduri. Numeroasele noastre acţiuni organizate nu au fost luate în seamă, ştiam că se va ajunge aici. Nu suntem de acord cu violenţa, dar mişcările spontane de protest sunt agreate şi de noi”, a precizat Aurel Mihuţ, preşedinte BNS Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite