Peste 100 de poştaşi din Timiş au protestat astăzi în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poştaşii timişeni au ieşit la protest
Poştaşii timişeni au ieşit la protest

Angajaţii Poştei Române, Regionala Timişoara, s-au alăturat protestului care se desfăşoară la nivel naţional şi au ieşit luni dimineaţă în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile. Doar în Timiş ar putea fi concediaţi aproximativ 1.000 de angajaţi ai Poştei.

Peste 100 de persoane au protestat luni dimineaţa, timp de o oră, în faţa Prefecturii Timiş, poştaşii fiind nemulţumiţi de deciziile conducerii, care intenţionează să scadă salariile cu 20% şi să concedieze o parte din personal. Pe lângă asta, angajaţii Poştei Române sunt nemulţumiţi şi de faptul că sunt obligaţi să cumpere din banii lor anumite materiale consumabile fără de care nu îşi pot desfăşura activitatea. Eugen Dogariu, prefectul de Timiş, a primit în audienţă o delegaţie a angajaţilor Poştei şi i-a asigurat de tot sprijinul său.

"Conducerea Poştei Române şi Ministerul Comunicaţiilor au luat măsuri drastice împotriva noastră. În judeţul Timiş circa 1.000 de persoane vor fi concediate, iar la nivel de regională putem vorbi de aproximativ 3.000 de angajaţi în aceeaşi situaţie", a spus liderul Sindicatului Lucrătorilor Poştali din judeţul Timiş, Ambrozie Barna.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite