Concurenţă pentru concertul Lepa Brena de la Timişoara: prima şi singura ediţie a festivalului "Porcul de aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parte din afişul festivalului "Porcul de aur"
Parte din afişul festivalului "Porcul de aur"

Un inedit eveniment este programat să aibă loc vineri, 29 iunie, la clubul Daos din Timişoara. Cu totul întâmplător, sau poate nu, "Porcul de aur" se suprapune cu concertul celebrei interprete din Serbia, care are loc în aceeaşi dată, la aceeaşi oră, 20.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

"Navetistul Bănăţean", împreună cu nişte sponsori mărunţi, după cum spune afişul evenimentului, au pus la cale festivalul "Porcul de aur - probe - singura ediţie". Conform anunţului, "evenimentul se desfăşoară după tipologia defunctei manifestări Cerbul de Aur. Doar secţiunile diferă. Puţin. Încă sunt negocieri dure cu privire la cine să prezinte acest festival".

Organizatorii mai spun că "este timpul ca Timişoara să arate întregii lumi diverse lucruri. Drept urmare, la acest festival de interes naţional şi internaţional urmează să fie puse bazele intrării în Guiness Book cu «worlds biggest punk-hora»". Intrarea este "relativ gratis", iar momentele muzicale vor fi "asortate" cu scrute proiecţii de trailere din noua mini-serie "Navetistul bănăţean goes punk".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite