Hoţ prins în flagrant de un poliţist în afara serviciului, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care a furat, pe stradă, poşeta unei femei în vârstă de 65 de ani, a fost prins, la câteva străzi distanţă de locul comiterii faptei, de un agent de poliţie aflat în timpul liber.

Tâlharul, originar din localitatea Denta şi elev la Liceul Auto din Timişoara, a smuls poşeta din mâinile femeii, în zona Baba Dochia, miercuri dimineaţa. Victima, împreună cu sora ei, au încercat să îl prindă pe infractor, care însă era prea rapid. Tânărul a fost în cele din urmă prins de un poliţist aflat în timpul liber, care s-a oprit să le ajute pe cele două doamne. Acestea l-au descris pe făptaş, bărbatul l-a imobilizat la câteva străzi distanţă, după care a sunat la colegii de la Secţia 2.

Citeşte şi:
Un bărbat urmărit internațional, încătușat în centrul Bacăului

„Tânărul a fost depistat la scurt timp după ce a sustras geanta de la o femeie. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. În cursul zilei de mâine, acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Mădălina Mezdrea.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite