Incidente petrecute pe drumurile din Timiş: copii accidentaţi cu scuterul şi maşini lovite pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Zoltan Kiraly
FOTO: Zoltan Kiraly

Weekend-ul care s-a încheiat nu a fost lipsit de incidente pe drumurile din Timiş. Majoritatea s-au petrecut din cauza neatenţiei participanţilor la traficul rutier, dar şi din cauza consumului de alcool.

În data de  21.09.2012, la ora 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe raza localităţii Giulvăz. Deplasându-se la faţa locului au constatat că P. Dumitru, de 17 ani, din localitatea mai sus menţionată, a condus un moped pe raza comunei, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un biciclist. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară  a minorului B.M., de 4  ani, din aceeaşi comună, care se afla pe bicicletă.

În acceeaşi zi, la  ora 19.00, S. Tiberiu, de 41 de ani, din Timişoara a condus un autoturism pe strada Armoniei, iar la un moment dat, încercând să ocolească un câine, a pătruns pe contrasens unde a  intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celuilalt conducător auto, A. Virgil, de 52 de ani, din Timişoara. În ambele cazuri, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 22.09.2012, la ora 22.00, F.F. Daniel, de 21 de ani, din Sânmihaiu German, a condus un moped pe raza localităţii Cenei, iar la intersecţia cu DN 59 B, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară  a pasagerei de pe moped, G.I. Paula, de 18 ani, din comuna Cenei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi nici curs de legislaţie rutieră, iar la testarea cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de  0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în acest caz.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite