Aproape 700 de amenzi date de Poliţia Rutieră din Timiş în weekend-ul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

În sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat poliţiştii rutieri timişeni au ieşit pe străzi cu tot arsenalul din dotare, iar sancţiunile nu s-au lăsat aşteptate.

Agenţii au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul combaterii indisciplinei conducătorilor de vehicule, a indisciplinei pietonale, precum şi pentru impunerea respectării normelor legale în ceea ce priveşte viteza de deplasare şi depăşirea.

Pe principalele artere rutiere a fost folosită aparatura video de supraveghere a traficului şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Cu această ocazie au fost întocmite 10 dosare penale pentru cei care au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fară a poseda permise de conducere sau cu maşini neînmatriculate.

Au fost aplicate nu mai puţin de 688 sancţiuni contravenţionale, dintre care 441 pentru nerespectarea vitezei legale şi 46 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Nici pietonii nu au scăpat, 83 dintre ei fiind amendaţi pentru încălcarea legii.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 18 de permise de conducere pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză, nerespectarea culorii roşii a semaforului sau pentru încălcarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Acţiunile Poliţiei Rutiere Timiş vor continua şi în această săptămână.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite