Zeci de amenzi aplicate şi şase permise reţinute de poliţiştii de la Rutieră în prima zi de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii au acţionat pe trei drumuri naţionale şi judeţene din Timiş, dar şi în interiorul a patru sate şi comune, unde şoferii au tendinţa de a continua cu viteza care este regulamentară doar în afara localităţii.

Poliţia Rutieră s-a postat pe DN 6, DJ 592, DJ 692 şi în interiorul localităţilor Pesac, Periam, Variaş şi Gelu. Au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 16 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, urmate de alte 13 aplicate conducătorilor auto care nu purtau centura de siguranţă, iar 10 amenzi au luat cei care au plecat la drum fără a avea documentele personale sau ale autoturismelor asupra lor.

Poliţiştii au reţinut şase permise de conducere, două dintre ele fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar alte două pentru efectuarea manevrei de depăşire în curbă cu vizibilitate redusa şi încălcând marcajul continuu. A ramas fara permis şi un conducător auto care s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, iar altul pentru că nu a respectat indicaţiile poliţistului rutier. Nici ceilalţi participanţi la trafic nu au scăpat de amenzi, doi biciclişti şi trei conducători de mopede fiind sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite