Nervos după o amendă primită, un timişorean a spart un geam la Direcţia Fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Poliţiei Locale, "luată la ochi de un beţiv"
Maşina Poliţiei Locale, "luată la ochi de un beţiv"

Săptămâna trecută, Poliţia Locală a aplicat nu mai puţin de 269 de sancţiuni pentru infacţiuni rutiere. Unul dintre amendaţi a spart geamul de la intrarea la Direcţia Fiscală, încercând să lipească acolo autocolantul de pe parbrizul maşinii sale.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie şi a Biroului Ridicări Auto şi Abandonate au aplicat sancţiuni în valoare totală de 63.598 de lei. Cele mai multe, 164 au fost pentru oprirea sau staţionarea în locuri interzise, cum ar fi staţii de autobuz, treceri de pietoni sau zone din raza de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă".

În aceeaşi perioadă a fost constată şi o infracţiune de distrugere. Mai precis, geamul de la uşa de la intrarea în sediul Direcţiei Fiscale a fost spart de către I. Andrei, din Timişoara. Acesta a declarat că a vrut să lipească pe uşa Direcţiei Fiscale un autocolant care îi fusese lipit pe parbrizul maşinii, parcat pe Bdul 30 Decembrie, pe raza indicatorului rutier „Oprirea interzisă", dar a apăsat mai tare şi geamul s-a spart. Acesta a fost predat la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor cu privire la săvarşirea infracţiunii de distrugere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite