Încă doi agenţi de poliţie din Timiş, audiaţi pentru luare de mită. În total, 10 poliţişti au fost audiaţi în ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Doi agenţi de poliţie din oraşul Sânnicolau Mare sunt audiaţi, vineri, la Parchetul Tribunalului Timiş, fiind suspectaţi că luau mită de la şoferi, alţi opt poliţişti din judeţ fiind audiaţi în această săptămână pentru fapte similare, cinci dintre ei fiind arestaţi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş audiază, vineri, doi poliţişti care au solicitat şi au primit mită de la un ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie care, aflat sub acoperire, a încălcat regulile de circulaţie şi a fost oprit de cei doi agenţi care i-au solicitat o sumă de bani pentru a nu-l amenda.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Ion Braşoveanu, a declarat că cei doi poliţişti sunt audiaţi pentru luare de mită. "Cei doi poliţişti i-au solicitat şi apoi au primit o sumă de bani de la ofiţerul DGA aflat sub acoperire. Am avut informaţii că cei doi poliţişti au solicitat în repetate rânduri sume de bani de la şoferii indisciplinaţi în trafic, astfel că a fost trimis un ofiţer DGA sub acoperire în acea zonă", a declarat Ion Braşoveanu, citat de Mediafax.

Încă doi poliţişti din Timiş cercetaţi pentru luare de mită

Marţi, şase poliţişti de la Secţia 12 din Periam au fost audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru luare de mită de la şoferi, cinci dintre ei primind mandate de arestare pentru 29 de zile.

Şase agenţi de Poliţie Rurală din Timiş, audiaţi pentru luare de mită

Joi, alţi doi poliţişti, de această dată din localitatea Jebel din judeţul Timiş, au fost audiaţi pentru că ar fi luat mită de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie dus la Tribunalul Timiş cu propunerea de arestare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite