Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei, a fost schimbat din funcţia de preşedinte al PNŢCD Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei
Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei

Fosta conducere a partidului PNŢCD a fost destituită ieri, iar locul lui Ciuhandu a fost luat de Valentin Moldovan. Au mai fost destituiţi din funcţie Viorel Sasca şi Marius Cârceie.

După schimbările făcute, noua componenţă a PNŢCD Timiş este: Valentin Moldovan - preşedinte, Marius Popovici - prim-vicepreşedinte, Dorin Hehn - secretar, Adrian Orza - vicepreşedinte, Ciprian Florin Briceag - vicepreşedinte, Sorin Belei - vicepreşedinte, Ioan Bucătariu - vicepreşedint,  Dorel Cădariu - vicepreşedinte, Iancu Canea - vicepreşedinte, Ionel Curuţi - vicepreşedinte, Liviu Popescu - vicepreşedinte.

Marius Cârceie, fost vicepreşedinte PNŢCD Timiş, a reacţionat după modificările în conducerea partidului. „Numirea Comisiei Interimare de Conducere a fost făcută într-un moment în care în partid erau pregătite alegeri la nivelul organizaţiilor municipale şi judeţene. Alegerile urmau să aibă loc în luna septembrie, la eveniment fiind invitate şi persoane din conducerea naţională a partidului, din ambele tabere beligerante. Numirea de luni s-a făcut fără consultarea membrilor PNŢCD Timiş şi chiar fără consultarea unora dintre cei nominalizaţi pe noua listă de conducere. Printre cei care care au fost înlocuiţi prin acest procedeu nestatutar se numără Gheorghe Ciuhandu, Viorel Sasca şi subsematul, Marius Cârceie“, a declarat fostul vicepreşedinte.

„Între cei care le-au luat locul se regăsesc oameni care fac parte din structurile de conducere legitime ale partidului la nivel local şi judeţean şi care au fost, de-a lungul timpului, promovaţi sau susţinuţi de domnul Gheorghe Ciuhandu în diverse funcţii publice. Consider inacceptabilă această imixtiune a unei preşedinţii agreate sau neagreate de unii sau de alţii. Cu siguranţă, după toate eforturile depuse în PNŢCD Timiş şi având în vedere performanţele obţinute de-a lungul anilor, domnii Gheorghe Ciuhandu şi Viorel Sasca nu meritau un asemenea tratament din partea colegilor. În ceea ce mă priveşte, înţeleg din această demitere, care nu are nicio legătură cu activitatea şi discuţiile din cadrul partidului, că nu mai sunt dorit nici măcar ca simplu membru PNŢCD“, a mai declarat Cârceie într-o scrisoare trimisă presei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite