"Acvariul" din Piaţa Operei, luat la ţintă de autorităţi: amenzi în valoarea totală de 7.300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcţia cu care luptă autorităţile
Construcţia cu care luptă autorităţile

Vizita lui Nicolae Robu la construcţia de sticlă pe care a promis că o va demola nu a rămas fără ecou, iar poliţiştii comunitari, în urma dizpoziţiei date de primar, au efectuat un control la societăţile comerciale care activează în respectiva locaţie.

S-au aplicat şapte sancţiuni pentru neafişarea datelor de identificare ale firmelor, pentru desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică fără a avea personal calificat, pentru lipsa contractului de prestări servicii de salubrizare şi pentru neasigurarea gestionării corespunzătoare a deşeurilor menajere şi reciclabile. Suma totală: 4.300 de lei. Alte patru societăţi comerciale au fost invitate la sediul Poliţiei Locale pentru verificarea documentelor privind activitatea comercială şi privind gestionarea deşeurilor.

Nicolae Robu: „În şase luni, acvariul din Piaţa Operei va dispărea“ GALERIE FOTO

De asemenea, inspectorii din cadrul Instituţiei Arhitectului Şef au întocmit proces verbal de constatare a contravenţiei in conformitate cu prevederile legii privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii faţă de care arhitectul şef a dispus desfiinţarea construcţiilor, aducerea terenului la starea iniţială şi amendă de 3.000 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite