„Hoţii de aur“ din Timişoara au fost arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Ieri, în Timişoara au avut loc mai multe descinderi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe şi tâlhării. Drept urmare, s-au emis mandate de arestare preventivă pentru două persoane.

Descinderile care au avut loc ieri în Timişoara au vizat o grupare infracţională specializată în furtui din locuinţe. Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş (IPJ), s-au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru două persoane: B.A. Ştefan şi D. Gabriel. De asemenea, faţă de o a treia persoană, S.E. Ioan, procurorul de caz a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea, ceilalţi suspecţi în acest caz fiind cercetaţi în stare de libertate.

După cum spun reprezentanţii IPJ, în timpul percheziţiilor domiciliare realizate ieri, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, precum unităţi centrale de calculator, laptopuri, telefoane mobile, SIM-uri, bani, ceasuri, bijuterii, documente, arme albe, cartuşe cu bilă, cătuşe şi cagule.

În continuare se desfăşoară cercetări sub directa coordonare a procurorului DIICOT sub aspectul săvârşirii infracţiunilor furt calificat, tâlhărie şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite